Mijn Bitcoin, Ethereum, En Litecoin Met Mijnwerkers Tuin, Geavanceerde Manier van Wolkenmijnbouw!

Miners Garden biedt cloud mining diensten aan zonder dat u hardware hoeft te kopen of uw eigen hardware in het mijnbouwbad hoeft in te pluggen.

De gebruiker die zich bij Miners Garden aanmeldt, ontvangt dagelijks uitbetalingen, afhankelijk van de rekenkracht die de gebruiker heeft aangeschaft.

De BTC-wolkmijnbouw van Miners Garden en de ETH-wolkmijnbouwboerderij is de vijfde grootste mijnbouwpool en de Crypto Cash is de grootste ter wereld.

Wat is Miners Garden?

Miners Garden is een slimme cloudmijnbouwdienst die betaalbare en efficiënte cloudmijnbouwdiensten aanbiedt met dagelijkse uitbetalingen voor kleine en grote investeerders. Het platform is een gedecentraliseerde webapplicatie die ontworpen is om online mining power te leveren en te beheren.

Opgericht door een Franse zakenman Adam Gabriel in Zweden & Hellari SMITH in 2020 die het Verenigd Koninkrijk geregistreerd maakte, biedt With Miners Garden een cloud-based GHs ( Giga-hashes per seconde) die de rekenkracht is met een stabiele hash rate en 100% uptime.

Het ontwikkelteam heeft meer dan 4 jaar aan blockchain gewerkt, met name aan ETH en BTC mining. Een team van 4 ontwikkelaars en 6 supportmedewerkers werken 24/7 op het platform om op een eenvoudige plaats als uw huis stroom te leveren voor de ontginning.

Miners Garden heeft een boerderij in Rusland en IJsland die de vijfde grootste BTC- en ETH-mijnbouwpool wordt en tevens de grootste LTC-mijnbouwpool ter wereld is.

Hoe werkt Miners Garden?

De gebruiker moet in contact komen met Miners Garden om te kunnen genieten van cloud mining met een vaste winstoogmerk. Miners Garden heeft geen verborgen kosten, maar de gebruiker ontvangt wel dagelijkse uitbetalingen, afhankelijk van de GH/s die hij heeft gekocht.

De gebruikers krijgen betaalbare Bitcoin-cloudmijncontracten aangeboden vanaf 200 GH/s. Met een lage investering kan de gebruiker de dienst gebruiken en de juiste dienst voor hem kiezen. De kosten van het platform zijn laag, omdat ze de juiste apparatuur met gunstige energie gebruiken en experts inhuren voor een betere configuratie.

Hoe kan ik beginnen met Miners Garden?

Om te beginnen met het ontginnen van cryptocurrency met Miners Garden, volgt u drie eenvoudige stappen die hieronder worden vermeld,

Registreer uw account

Je moet je account aanmaken en registreren om het hashtarief te betalen en later ook je geld op te nemen. De gebruiker krijgt ook toegang tot het dashboard waar de prestaties kunnen worden gecontroleerd.

Kies Mijnbouwplan

Miners Garden biedt betaalbare en lucratieve mijnbouwplannen op Bitcoin, Ethereum en Litecoin mijnnetwerken.

Koop het hasjtarief dat u wilt

De gebruiker kan eenvoudigweg het best passende plan selecteren, betalen met VISA, Mastercard of Bitcoin en beginnen met het delven zodra de betaling is bevestigd.

Dat is het, klaar!! Start uw cloud-mining vandaag nog.

Miners Garden heeft meer dan 200k gebruikers uit meer dan 130 landen en regio’s voorzien van beveiligde en professionele diensten van cryptocurrency mining. Het PPS+ inkomstendistributiemodel, gevolgd door het platform, is veilig en stabiel met hogere inkomsten. Bovendien is Miners Garden ’s werelds eerste mijnbouwpool die de automatische conversie per uur tussen gewonnen munten en USDT ondersteunt.