Gråtonekryptoaktiver ramte $ 7,3 milliarder midt i PayPal-induceret markedsrally

Virksomheden til forvaltning af kryptokurrency har nu mere end fordoblet sit AUM på fem måneder.

Grayscale, en større kryptokurrencyfondsforvalter, har lige set sine aktiver under forvaltning klatre til 7,3 milliarder dollars.

Det meste af dets portefølje består af Bitcoin Future, men dets Litecoin-produkt klarede sig bedst i sin seneste opdatering.

Kapitalforvalteren har nu set sit AUM mere end det dobbelte siden maj

Grayscale Investments, et af de største kryptokurrency investeringsselskaber og kapitalforvaltere, har netop set sine aktiver under forvaltning (AUM) hoppe til over $ 7 mia.

I henhold til en Twitter-opdatering, der blev offentliggjort den 22. oktober, tilføjede Grayscale $ 300 millioner til sin AUM på en dag og har nu mere end 6 milliarder dollars i BTC i sin Bitcoin-tillid, mens Ethereum-tilliden nu ligger på $ 942 millioner.

Samlet set forvalter Grayscale nu tilsammen 7 forskellige milliarder dollars i ni forskellige kryptovalutaer: Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Ethereum (ETH), Ethereum Classic (ETC), Horizen (ZEN), Litecoin (LTC), Stellar Lumens (XLM), XRP og Zcash (ZEC).

PayPal’s overgang til krypto sender priserne skyhøje

Grayscales AUM er nu steget mere end 1 mia. $ I den sidste uge. Det falder sammen med et bullish rally på kryptokurrencymarkedet efter nyheden om, at PayPal vil begynde at støtte køb og overførsler af kryptokurrency , og er i forhandlinger om potentielt at købe BitGo – en digital formue for opbevaring af aktiver og firmaet bag Wrapped Bitcoin (WBTC) -produktet.