Bitcoin pioner spår $ 1T BTC markedsverdi innen 2022 eller ‚raskere‘

Adam Back mener at Bitcoin kan øke markedsverdien med 400% på under to år.

Markets Nyheter

Bitcoin (BTC) som har en markedsverdi på $ 1 billioner innen 2025 er „konservativt“, og disse nivåene bør treffe på mindre enn to år.

Det var ifølge administrerende direktør i Blockstream, Adam Back, som leverte en ny bullish BTC-prisutsikter på mandag.

Back svarte på en rapport fra Yassine Elmandjra, en krypto-eiendomsanalytiker hos investeringsrådgiver Ark, som i september spådde en Bitcoin-markedsverdi på $ 1 billion til $ 5 billioner innen 2030.

Ark er kjent for sine entusiastiske prisvarsler for Tesla-aksjen, som så en nesten utrolig økning i 2020.

“Konservativ. Jeg vil si at Bitcoin Circuit sannsynligvis ser $ 1 billion markedsverdi innen 2 år, sannsynligvis før. $ 1 billion handler om BTC $ 50k, ”sa han.

Per oktober er Bitcoins markedsverdi på litt over 198 milliarder dollar. For at Backs prognose skal gå i oppfyllelse, vil markedet måtte se en økning på 400% innen 2022.

Som referanse, i begynnelsen av oktober for to år siden i 2018, var tallet 114 milliarder dollar. BTC / USD handlet til $ 6,600, to måneder før gropen til bjørnemarkedet som nådde $ 3.100.

Historisk diagram for Bitcoin markedsverdi. Kilde: CoinMarketCap

Analytikere som satser på en breakout

Ytterligere svar på Ark inkluderte on-chain dataressurs Ecoinometrics, som fremhevet en $ 2 billion dollar markedsverdi som lik Apple.

BTC / USD handles til $ 100.000 under slike omstendigheter, mens paret for å være lik gull, må nå $ 500.000.

Som Cointelegraph rapporterte, er Bitcoin-prisaktivitet for tiden mye mer dempet, med analytikere som forventer mer sidelengs handling for å karakterisere resten av året.

Samtidig bygger forventningen over at BTC / USD forlater korrelasjonen til tradisjonelle makroaktiva og stiger i takt med historisk atferd – spesielt sentrert på spådommer fra modeller for prognose for aksjeproduksjon.

Stock-to-flow krever en gjennomsnittspris på $ 288 000 i løpet av den nåværende halveringssyklusen, som startet i mai og vil vare til 2024.
Binance kommer neppe til Japan i 2020 etter at forhandlingene mislykkes

Den japanbaserte digitale handelsplattformen Tao Tao avsluttet forhandlingene med Binance, og satte tilbake tidslinjen for kryptobørs for å lansere handelstjenester for brukere i den asiatiske nasjonen.

I følge en oppdatering fra 5. oktober fra Tao Tao uttalte plattformen at den hadde «besluttet å avslutte forhandlingene» med Binance etter ni måneder. Binance hadde diskutert et samarbeid med den digitale handelsplattformen, så vel Z Holdings datterselskap Z Corporation – tidligere Yahoo Japan – siden 17. januar som en del av målet om å komme inn på det japanske markedet. Handelsplattformen for digital eiendel er for tiden lisensiert av landets Financial Services Agency (FSA), mens Binance ikke er det.

Tao Tao ga ikke spesifikke detaljer om hvordan forhandlingene var avsluttet, men en talsperson sa til Cointelegraph Japan at plattformen „ikke kunne bli enige om en strategi“ med Binance.

Børsen kunngjorde i januar at de ville begrense tilgangen til innbyggere i Japan på en uspesifisert dato, angivelig som svar på et økende antall reguleringer i landet. Binance hadde tidligere hovedkontor i Japan etter å ha forlatt Kina i 2017, men oppholdt seg under et år før hun flyttet sine kontorer til Malta.

Flyttet fulgte japanske regulatorer ved FSA og utstedte en advarsel til børsen i 2018 for å operere uten lisens. I tillegg var endringer i kryptoreguleringer gjennom Japans Payment Services Act og Financial Instruments and Exchange Act planlagt å tre i kraft fra og med 2. kvartal 2020.

Midt i disse regulatoriske endringene, avsluttet kryptoderivatutveksling BitMEX sine tjenester for japanske innbyggere i mai. Imidlertid kunngjorde Kraken i september at de ville komme tilbake til landet etter to år, etter at tilsynsmyndigheter ga tillatelse til det japanske datterselskapet Payward Asia for å operere som en leverandør av kryptotjenester.