BITCOIN BRYTER $ 19.000: HVORFOR ANALYSTER ER BEGYNDET MED 30% + TILBAKE

  • Bitcoin og hele kryptovalutamarkedet har vært fanget i en intens oppadgående trend de siste dagene
  • Bulls har aggressivt drevet kryptovalutaen høyere, med BTC som nå skyver forbi sitt viktigste motstandsnivå på $ 19.000
  • Salgspresset her har vist seg å være ganske intenst, noe som gjør at firmaet går over dette nivået teknisk viktig
  • Hvis kryptovalutaen kan holde over $ 19.000 i en lengre periode, kan det være et tegn på at oppsiden er nært forestående for tokenet.
  • En næringsdrivende bemerker nå at det er en grunn til bekymring, med et nøkkelnivå som potensielt fungerer som en magnat som vil utløse en 30% + dip

Bitcoin og det samlede kryptomarkedet er i et klart og fast oksemarked. Selgere har ikke vært i stand til å kontrollere den nylige trenden, med bare noen få flyktige tilbaketrekninger.

Det faktum at hver dukkert blir møtt med et så aggressivt kjøpepress, betyr at alvorlig oppside kan være nært forestående på kort sikt. Selv om BTC helt sikkert vil møte en viss motstand rundt alle tiders høyder, er det en sterk mulighet for at den vil pløye gjennom salgsordrene her når detaljhandelen „FOMO“ sparker inn.

En næringsdrivende bemerker at det først kan være nødvendig å teste et nytt teknisk nivå før det legges ut et betydelig høyere rally.

BITCOIN-RALLIER BORTE $ 19 000 SOM OPPTRENDEN FORTSETTER STARK

I skrivende stund handler Bitcoin opp litt over 4% til den nåværende prisen på $ 19.200. Dette er rundt hvor det har handlet de siste timene.

Det ser ut til å være ganske stabilt over dette prisnivået, ettersom selgere ennå ikke har utløst noe intens utsalg.

Dette kan være et positivt tegn som indikerer at ytterligere oppside er nært forestående, selv om salgspresset rundt alle tiders høyder i den øvre regionen på 19 000 dollar kan være det som får den til å se en fast avvisning.

ANALYST: BTC KAN SE EN STERK TILBAKE FØR DU TRYKKER HØYRE

En næringsdrivende mener at Bitcoin kan trenge å teste sin 200-dagers MA før de går over sine høyeste tider. Dette kan bety at en nedtur så lavt som $ 13.000-15.000 kan være nært forestående i dagene og ukene fremover.

“BTC: Noe å være oppmerksom på: I 2017 støttet 200dMA hele trenden. Vi har ikke testet det på nytt på en stund – vil ikke bli overrasket over å se en nedtur på 30-35% i slutten av desember / begynnelsen av januar for å prøve det på nytt som støtte for neste etappe høyere til $ 21 000+. „

De neste par dagene bør gi innsikt i om denne tilbaketrekningen vil oppstå, eller om BTC vil fortsette sin parabolske fremgang høyere.